Uit het niets

Gepubliceerd op 31 mei 2019 om 20:53

Ik kijk best veel op Facebook en soms zie je duiven voorbij komen waarvan je denkt; pfff die zijn mooi. Zo ook vorig jaar. Vorig jaar zag ik bij Richard van de Haterd een prachtige koppel duiven en een schitterende vale doffer. Uiteraard complementeerde ik Richard hiermee. Richard is nu 3 jaar weer begonnen en daar horen, indien het ook zo is, stimulerende teksten als; dit is gaaf, of deze zijn mooi of goed gedaan. Zo ook bij de presentatie van een schitterende ploeg jonge duiven en de vale doffer in het bijzonder. Dit is dus een jaar geleden (2018). En het mooie is; Richard speelt gewoon weer mee in de CC Oss alsof hij niet weggeweest is.

Uit het niets ontving ik afgelopen woensdag een appje van Richard. Vincent, ik heb 2 hele mooi rooie jongen liggen kom ze maar halen. Ik stom verbaasd; waar heb ik dat aan te danken? Richard antwoorden: jij vond vorig jaar toch die vale doffer zo'n mooie vogel. Heb er nu 2 uit liggen en ik dacht; deze gaan naar Vincent.
Stom verbaasd, ik was het allang weer vergeten maar Richard niet. En dat siert de mens Richard van de Haterd!!

Vandaag ben ik met een prachtige bos bloemen voor moeders de vrouw, dat is toch het minst wat je kan doen, richting Oss gereden en de 2 rode jonge op gaan halen. En..............2 prachtige vogels met schitterende lijnen. Heerlijk en gastvrij ontvangst en lekker een uurtje over duiven zitten praten (prachtig). Richard staat erop dat ik ermee ga vliegen op de Natour. En dat gaan we ook doen.

Naast mijn Maatje Arnold Poussenauw en Martijn & Buck de Kruijf bestaan er dus ook nog meer mensen die andere wat gunnen. Wat kan duivensport dan toch heerlijk zijn!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.